fbpx

Big Green Egg voor één dag

De winactie…

Barbecueën: wat is er gezelliger dan dat? Zeker als het mooi weer is en je weer met familie en vrienden kunt samenkomen. Het is ook immens populair in ons landje. Verbaast het jou dan dat er intussen steeds meer BBQ-liefhebbers zijn die eens dolgraag een échte Big Green Egg willen proberen? Velen beweren dat het de koning onder de BBQ’s is. Je kunt makkelijk de temperatuur regelen en mocht er toch een bui komen, dan laat ie dat makkelijk langs zich af gaan. En nu maak jij ook kans om een dag zo’n super kamado bij jou thuis te krijgen. Wij brengen en halen hem weer op. En je bestelt toch al je BBQ-vlees bij haKOEna, dan maak je vanzelf meteen kans om te winnen.

Zo maak je kans:

  • Je kunt vanaf 13 mei t/m 26 augustus 2021 elke week kans maken om een BGE voor één dag te winnen.
  • Je doet automatisch mee met elke BBQ-bestelling die je op hakoena.com plaatst.
  • Bestel je vaker, dan maak je vaker kans..
  • De winnaar wordt bepaald door loting, elke week op donderdag.
  • De winnaar maken we bekend op deze site, Facebook en Instagram.

Winnaars:

Dominic D’hauwer

Datum gewonnen:

Week 21

Datum uitgeleverd:

24 juli

Irene Schattenvoet

Datum gewonnen:

Week 22

Datum uitgeleverd:


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!