fbpx

Runderlappen

 2,94

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit rundvlees van koeien!
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75007 Categorieën: , ,

Het rundvlees van haKOEna is afkomstig van de Franse vleesrassen Limousin en Blonde d’Aquitaine, zo ook onze runderlappen.

Maar wat zijn runderlappen precies en wat kun je ermee bereiden? Runderlappen wordt net als runderpoulet gezien als stoofvlees. De runderlap vindt haar oorsprong in de borst van het rund. Runderlappen zijn doorregen vlees, wat betekent dat het vlees is waarin vet en mager elkaar afwisselen. Dit vet bak je vrijwel helemaal weg tijdens het bereiden van de runderlap, maar maakt dat het sappig vlees is!

Gewicht130 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

130 gr

Prijs per kg

в 22,62

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Limousin


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!