fbpx

Rosbief

 8,27

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit rundvlees van koeien!
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75008 Categorieën: , ,

Het rundvlees van haKOEna is afkomstig van de Franse vleesrassen Limousin en Blonde d’Aquitaine. Zo ook onze rosbief.

Rosbief kan komen uit de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. Rosbief is vlees dat je het best aan het stuk bereidt. Ons advies is: aanbraden in de pan op hoog vuur en dan langzaam garen in de oven op een lage temperatuur. Zo behoudt het vlees de sappigheid. Het vlees moet van binnen rosé blijven, dan heeft het vlees nog voldoende vocht. Doe je dat niet, dan wordt het vlees taai.

Gewicht320 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

320 gr

Prijs per kg

в 25,84

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Limousin


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!