fbpx

Picanha met vetrandje

 42,04

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Ambachtelijk verwerkt door slager
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Wissen
Artikelnummer: 71034 Categorieën: , , ,

De Brazilianen hebben dit deel van het staartstuk een mooie naam gegeven: picanha. Elk rund heeft twee pincaha’s, driehoekig, links en rechts net onder de staart. Het zit in het verlengde van de platte bil. De picanha is mager wel met een laagje vet erop. Het is een echte topper voor op de BBQ en heeft aan een beetje grof zout voldoende om in een ware smaaksensatie te veranderen. De haKOEna-picanha’s zijn heerlijk mals en heel smaakvol.

Gewicht1500 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

Vanaf 1,5 kg

Prijs per kg

в 28,03

Geleverd

Vers

Ras

Limousin

Aantal stuks:

Per stuk


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!