fbpx

Runderschenkels

 4,47

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit rundvlees van koeien!
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75023 Categorieën: , ,

Het rundvlees van haKOEna is afkomstig van de Franse vleesrassen Limousin en Blonde d’Aquitaine. Zo ook onze soepschenkels.

Wat is een soepschenkel nu precies en in wat zijn voorbeelden van schenkel recepten? Soepschenkel is afkomstig van de bovenste deel van de poten van het rund en bestaat uit soepvlees met daarin een mergpijpje. De schenkel is het meest gangbare vleesdeel om soep van te trekken. De gelatine wordt onttrokken tijdens het koken van de soepschenkel. Dit geeft de bouillon smaak. Door het koken breekt het beenmerg af. Ook daardoor komen smaak en voedingsstoffen vrij. Hier geldt, hoe groter het bot, des te langer het duurt voordat de gelatine vrijkomt en zich een bouillon begint te vormen.

Gewicht320 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

320 gr

Prijs per kg

в 13,97

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Limousin


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!