fbpx

Biefstuk

 4,20

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit rundvlees van koeien!
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75012 Categorieën: , ,

Het rundvlees van haKOEna is afkomstig van de Franse vleesrassen Limousin en Blonde d’Aquitaine. Dit geldt dus ook voor onze biefstuk.

Maar waar komt biefstuk vandaan? Biefstuk is afkomstig van de bovenbil van het rund. Maar bij vleesrassen zijn ook andere spieren heel geschikt om biefstuk van te snijden. De slager beoordeelt mede de malsheid van het vlees tijdens het snijden.
Het chique broertje van de biefstuk is ook wel de kogelbiefstuk. Welke er nog een schepje bovenop doet wat betreft de malsheid van het vlees. Kogelbiefstuk is van de kogel uit de bovenbil. De kogel is maar een klein deel in de bovenbil en nog een beetje malser dan de rest van de bovenbil. Biefstuk die van de kogel wordt gesneden heet dus logischerwijze: kogelbiefstuk. Biefstuk is mals vlees, maar kogelbiefstuk is hierdoor nog nét iets malser.

Biefstuk kun je snel bereiden en er is voor elke liefhebber: rood, rosé of doorbakken. Hoe heb jij jouw biefstuk het liefste? Rare, medium of well done?

Gewicht130 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

130 gr

Prijs per kg

в 32,31

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Limousin


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!