fbpx

Bief v/d haas * Ossenhaas

 10,47

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit rundvlees van koeien!
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Wissen
Artikelnummer: 75016 Categorieën: , ,

Het rundvlees van haKOEna is afkomstig van de Franse vleesrassen Limousin en Blonde d’Aquitaine en dus ook, zo dus ook onze bief van de haas.

Bief van de haas wordt ook wel tournedos, tenderloin of ossenhaas genoemd. Bief van de haas is afkomstig uit een klein gedeelte van de koe, namelijk het middelste deel van de haas. Iedere koe heeft maar twee van deze ‘kleine’ hazen, wat maakt dat het vlees zo zeldzaam is. Bief van de haas is niet alleen zeldzaam op dit gebied, maar ook omdat het ’t malste stukje rundvlees is. Hoe kan het dat bief van de haas zo mals is? Dit is te verklaren door de hoeveelheid beweging die de spieren maakt. Des te meer de spier beweegt, des te steviger het vlees is.

De spieren waar dit stukje rundvlees vandaan komt, is dus maar heel weinig in beweging waardoor het zo enorm lekker mals is. Geen wonder dat bief van de haas zo populair is!

Gewicht130 g
Ingrediënten

100% Rundvlees

Gewicht

Vanaf 130 gr

Prijs per kg

в 80,54

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Limousin


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!