fbpx

Limburgse Weidekalkoen heel

 71,80

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Ambachtelijk verwerkt door slager
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie

Uitverkocht

Artikelnummer: 75063 Categorieën: , , ,

Dit gevogelte komt niet zo gauw op tafel en juist daarom is het zo gezellig met de feestdagen. Onze weidekalkoen is van het ras Caringa Cartier en komt van de Limburgse Sjroetefarm. De vogels worden diervriendelijk gehouden en kunnen er vrij rondscharrelen in een speciale kruidenwei. Ze groeien langzaam op. Antibiotica of andere toevoegingen zijn door deze houding vanzelfsprekend overbodig. Deze bijzondere kalkoenen genieten volop op hun farm in Helden en dat belonen zij met geweldig smaakvol vlees. Het ambachtelijk verwerkte vlees wordt door onze slagers professioneel ingevroren. De gemiddelde portie weegt maar liefst 4 kilogram (voldoende voor circa 10 personen). We leveren de weidekalkoen rauw en panklaar. Je kunt ze zelf vullen of ongevuld bereiden. Bij de kalkoen hebben de poten langer nodig dan het borstvlees om gaar te worden. Met een vulling kun je voorkomen dat de rest van de kalkoen uitdroogt.

Gewicht4000 g
Ingrediënten

Kalkoen

Gewicht

4,0 kg

Prijs per kg

в 17,95

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Caringa Cartier Weidekalkoen


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!