fbpx

Kipragout royaal gevuld

 9,45

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Ambachtelijk verwerkt door slager
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75254 Categorieën: , , ,

Bij haKOEna maken we overheerlijke kipragout, rijk gevuld met kipvlees en champignons. De ragout is diepgevroren in bakjes van 500gram. Kipragout kun je serveren in pasteitjes je vult er zo’n 5 pasteibakjes mee. Leg dekseltjes en bakjes op een bakplaat en verwarm ze in de oven. Kipragout is ook lekker bij rijst, couscous en bulgur. En heb het al eens op een pannenkoek geproefd? Heerlijk. Van de kipragout kun je ook heel makkelijk kroketten of bitterballen maken. Dat laatste is heel eenvoudig: meel toevoegen zodat de ragout dikker wordt, door eigeel en paneermeel wentelen. Zorg ervoor dat overal rondom paneermeel zit anders breken ze bij het frituren. Laat ze circa 2 uur aanvriezen in de diepvries en frituur ze dan tot ze goudbruin zijn.

Ook jij proeft vast het verschil met andere kipragout want behalve de rijke vulling bereiden wij de ragout op ambachtelijke wijze met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Vier generaties ervaring met het beste vlees toveren we zo bij jou op het bord. Je hoeft de haKOEna kipragout alleen nog maar warm te maken. Zet de ragout een dag voordat je die wilt eten in de koelkast. Dan verwarmen.

Gewicht500 g
Ingrediënten

kip

Gewicht

500 gr

Prijs per kg

в 18,90

Geleverd

diepvries

Vleescategorie

Kip


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!