fbpx

Halve, gevulde Weidekalkoen

 58,21

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Ambachtelijk verwerkt door slager
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie

Uitverkocht

Artikelnummer: 75062 Categorieën: , , ,

Dit is een ware feesttopper voor jouw kerstdiner! De slagers van HaKOEna vullen de weidekalkoenen van de Sjroetefarm met een heel speciale en fijne farce van gevogelte, abrikoos en cranberry.

De gemiddelde halve kalkoen weegt ca. 2 kilogram (voldoende voor circa 4 tot 6 personen). De vogels worden diervriendelijk gehouden op de Sjroetefarm in Helden. Ze lopen los in een speciale kruidenwei en krijgen alle tijd om langzaam te groeien. In hun voer zitten geen toevoegingen. Deze bijzondere kalkoenen genieten volop en dat belonen zij met geweldig smaakvol vlees.

De halve, gevulde Limburgse weidekalkoen is al voorgegaard en hoeft alleen nog warm gemaakt in de oven. Er zitten alleen twee beentjes aan de buitenkant: de drumstick en de vleugel. Géén botjes in de kalkoen waardoor je er ook heel makkelijk plakken van kunt snijden. Wij adviseren daarbij een dikte van ca. 2 cm aan te houden.

Ontdooien
Je serveert de kalkoen:
– ’s avonds? Leg ze dan minimaal de avond van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
– ’s middags? Leg ze dan twee avonden van tevoren in de koelkast om te ontdooien.

Verwarmen
– verwarm de oven voor op 900 C
– leg de kalkoen in de oven gedurende ca. 70 minuten (op 900 C)
– dan 10 minuten op 1600 C
– controleer of de kerntemperatuur dan 720C is. Anders nog zolang in de oven laten totdat deze kerntemperatuur is bereikt.
Verrukkelijk met een abrikozensaus.

Allergenen

melk, (hazel)noten

Gewicht2000 g
Ingrediënten

Kalkoen

Gewicht

2,0 kg

Prijs per kg

в 29,11

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk

Ras

Caringa Cartier Weidekalkoen


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!