fbpx

Speklappen zonder zwoerd

 1,90

  • Diervriendelijk vlees direct van de boerin
  • Topkwaliteit varkensvlees van PQA
  • Ambachtelijk verwerkt door slager;
  • Professioneel ingevroren > langer houdbaar
  • niet goed, geld terug > 100% haKOEna genieten-garantie
Artikelnummer: 75087 Categorieën: ,

Spek zit in de rug of in de buik van het varken. De haKOEna speklappen zijn van het buikspek. Dat is mager vlees met vet doorspekt, daarom heet het ook wel: doorregen spek. De variaties met buikspek zijn oneindig. Door het vlees lang te bakken, wordt het vet lekker knapperig.

Het rugspek ligt op de filet en bestaat bijna uitsluitend uit vet. Ideaal voor larderen, barderen, roken en worstmakerij. Op bestelling is dit verkrijgbaar.

Het varkensvlees van haKOEna is van Porc Qualité Ardenne. Hierin zijn landbouwers verenigd die gedifferentieerd kwaliteitsvarkensvlees wensen te produceren op familiale boerderijen en met veel respect voor het welzijn van elk varken. Dat betekent: een bedje van stro, goed verluchte stallen met extra ruimte en natuurlijk licht, 100% plantaardige voeding waarvan minimaal 75% granen (zonder toevoegingen van welke aard dan ook die niet in gezonde voeding thuishoren zoals GGO’s, zonder preventieve antibiotica & zonder groeibevorderaars).

Gewicht130 g
Ingrediënten

100% Varkensvlees

Gewicht

130 gr

Prijs per kg

в 14,62

Geleverd

Diepvries

Aantal stuks:

Per stuk


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!