fbpx

Vlees koop je bij de boer(in)

Naar winkel

Vlees kopen bij de boer

Geweldig dat je ons hebt gevonden en hier op hakoena.com komt kijken. Ik ben Myriam Senden en met mijn team geef ik je graag uitleg over de koeien, het vlees en wat je nog meer wilt weten. In onze webshop kun je kiezen voor een één-, twee-, drie- of vierpersoons-rundvleespakket. Jij koopt daarmee rundvlees direct bij de boer en van koeien die écht kunnen genieten. Een pakket bestaat uit alle soorten vlees van het rund: van gehakt en stooflappen tot biefstuk. Wij bezorgen jouw pakket waar je ook woont in Nederland.

 

Boer – Slager – Supermarkt

Tegenwoordig weten wij vaak niet meer waar het vlees dat we eten vandaan komt. Vroeger was het gebruikelijk dat je vlees bij de boer kocht. Je wist hoe de boer met zijn dieren omging en of de dieren het goed hadden. Toen kwamen de slagers en die konden je heel goed adviseren over het vlees en de bereiding. Tegenwoordig kopen we het vlees steeds vaker in de supermarkt. En zo is het behoorlijk onpersoonlijk geworden. Ook weet je nu niet meer hoe de dieren leefden, welk voer ze kregen en hoe ze zijn verzorgd.

Rundvlees van de boer

Het leven van de koeien

Bij haKOEna weet je dat koeien buiten lopen. Als het ook maar even kan zijn ze te vinden in de weilanden achter mijn boerderij. Ze kunnen, als ze dat willen, atijd een stal met een bed van stro in. Ze krijgen vers gras met alle lekkers wat de natuur ertussen laat groeien, zoals kruiden. Lucerne, een speciaal grassoort krijgen ze er als extraatje bij. Ook van eigen land. En soms als lekkernij tussendoor een schep bierborstel. Antibiotica zullen we ze alleen geven als de koe erge pijn heeft. Bijvoorbeeld als er écht geen andere oplossing is voor een ontsteking. Maar door de gezonden levenstijl die de koeien bij haKOEna hebben komt dat vrijwel nooit voor. Bij haKOEna weet je dus waar de koeien vandaan komen, hoe ze leven en worden verzorgd!

 

Je koopt direct van de boerin

De dieren gaan vanuit de wei naar een kleinschalige slachterij in de buurt. Korte reistijden en rust tijdens het transport. Daarna gaat het vlees direct naar het slagersbedrijf van mijn man John waar het alle kans krijgt om te rijpen. Na vakkundige verwerking wordt het vlees professioneel ingevroren zodat de beste kwaliteit zelfs tot 2 jaar houdbaar is. Wij bezorgen de rundvleespakketten met onze eigen koelwagens door heel Nederland… ook bij jou thuis. Het hele proces is dus in één hand. Er is geen tussenhandel en daardoor is het vlees heel betaalbaar. Alle kennis en ervaring hebben wij bovendien al decennialang in huis. John als telg uit een slagersbedrijf en ik uit een boerengeslacht.

 

Vlees kopen bij de boer(in) doe je natuurlijk online bij www.hakoena.com!

Zoals altijd een snelle levering en perfect vlees, mooi per stuk geproportioneerd dus handig in gebruik. Ook fijn om ervan te genieten met de wetenschap dat de koeien een goed leven hebben en buiten grazen.

 

Anita Rameckers

1. Jij bestelt wanneer jij wilt

Jij bestelt 24/7 online jouw pakket met puur natuur, duurzaam rundvlees. Je kiest in onze online winkel het vlees uit wat jij wilt hebben. Je hoeft geen abonnement te nemen.

2. Wij bezorgen het bij jou thuis

Onze chauffeurs bezorgen jouw pakket duurzaam rundvlees met koel-vrieswagens op het gewenste tijdstip bij jou thuis wanneer het jou uitkomt.

3. In één lade van je vriezer

Wij hebben jouw haKOEna vlees al professioneel ingevroren, zo blijft het éxtra mals en smaakvol! Jij hoeft het alleen nog in de diepvries te leggen.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!