fbpx

Verzending & bezorgkosten

Verzending

Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een speciale EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.

Redjepakketje verzorgt de bezorging van jouw pakket. Als je op maandag t/m donderdag voor 15.00 uur bestelt, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd. Als je op vrijdag, zaterdag óf zondag bestelt, is de dinsdag erna de eerst mogelijke bezorgdag. Maar je kunt ook zelf een andere bezorgdag kiezen. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over jouw bezorgdag. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven bij Redjepakketje ontvang je een track & trace code via de mail. Daarmee kun je jouw pakket volgen.

Voor bestellingen in Nederland kun je zelf jouw bezorgmoment kiezen: ochtend, middag of avond. Let op: voor de ochtend en avond geldt een toeslag.
Ook op een aantal locaties in België bezorgen wij. Gelieve alvorens te bestellen ons eerst te bellen op 088-020 23 60 zodat wij je kunnen laten weten of op jouw adres ook leveren mogelijk is.  

Bezorgkosten
Voor de bezorging wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Dat is een deel van de verzendkosten. Een deel nemen wij voor onze rekening. Als jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, geldt een toeslag van € 12,50. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Is jouw bestelling groter dan € 100,- dan nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening en krijg je jouw bestelling dus GRATIS bezorgd.  

Bestellen op (voor 15.00 uur)Levering op
Maandag Dinsdag 
Dinsdag Woensdag 
Woensdag Donderdag 
Donderdag Vrijdag 
Vrijdag Dinsdag 
Zaterdag Dinsdag 
Zondag Dinsdag  


Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden zijn altijd van toepassing als je online iets koopt. De Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn van toepassing op onze leveringen. Wij lichten hier speciaal het herroepingsrecht even uit omdat je het anders misschien overziet in de hoeveelheid kleine lettertjes. We doen dit om je erop te wijzen dat het herroepingsrecht is uitgesloten aangezien het vleesproducten betreft die snel kunnen bederven of verouderen. Maar…

KOElant 100% genieten-garantie
Wij streven ernaar jou topkwaliteit producten op een optimale wijze te leveren. Als jij om een of andere reden niet tevreden bent over ons product of onze dienstverlening, dan willen we dat graag zo snel mogelijk horen. Je kunt dat het beste direct bellen naar 085-020 23 60 of naar info@hakoena.com mailen. Wij willen natuurlijk wel graag precies weten waar je ontevreden over bent. We bekijken dan wat de beste oplossing voor jou is en bespreken die met jou. We zijn zo KOElant mogelijk en geven jou gewoon 100% genieten-garantie. Dat houdt in dat je kunt kiezen voor nieuw vlees óf je geld terug als het bij aankomst niet is zoals jij verwacht. Deze garantie geldt altijd behalve als er niemand aanwezig was om het pakket in ontvangst te nemen in het door jou opgegeven tijdvak.   

 

 

 

 


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!