fbpx

Reviews

Wij vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn. Daarom maken wij gebruik van Feedback Company om reviews te verzamelen. Zo kun jij lezen hoe anderen de kwaliteit van ons vlees en onze service ervaren.

Review schrijven

 

Als jij haKOEna vlees al hebt geproefd en onze service hebt ervaren, dan vinden wij het geweldig als je een review wilt schrijven.

 

  1. Druk hieronder op de knop ‘ Schrijf review’
  2. je bent nu op onze pagina op de site van de Feedback Company
  3. klik daar op de knop: ‘Schrijf beoordeling’
  4. vul het reviewformulier in
  5. en verstuur het formulier


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!