fbpx

Zelfgemaakte satésaus (snelle variant)

door | sep 3, 2021 | Recepten

Bij lekkere saté hoort natuurlijk ook… satésaus. Al is het natuurlijk ook gewoon heerlijk om als dip te gebruiken. Met dit recept zet je binnen een handomdraai een lekkere saus op tafel. Laten we snel beginnen!

Ingrediënten

  • 300 ml pindakaas
  • 300 ml halfvolle melk
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 1 eetlepel sambal
  • 1 a 2 teentjes knoflook

Pers de knoflook, meng dit samen met de ketjap en sambal door elkaar. Doe de pindakaas samen met 250 ml melk in een pan en verwarm dit op matig vuur, laat het al roerend zachtjes smelten. Zodra het een glad geheel is en de saus iets dikker wordt voeg je het mengsel van de knoflook, sambal en ketjap met kleine beetjes toe. Zo kun je tussendoor proeven hoe pittig de saus is. Als laatste doe je er indien nodig het restje melk door, dit is vooral afhankelijk welke dikte saus je zelf het fijnst vindt. Dit kan geheel naar smaak.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!