fbpx

Spruitjes

door | nov 10, 2021 | Bijgerechten, Recepten

Lekker hartige spruiten met bacon. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk als bijgerecht.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 gram geschoonde spruiten
  • Roomboter of margarine om te bakken
  • 100 gram bacon
  • Zout
  • Peper

Bereiding:

Kook de spruiten samen met wat zout ca. 6-8 min beetgaar. Prik met een vork in een spruit om de gaarheid te controleren. Giet ze af, laat ze goed uitlekken of kook ze nog even kort droog.

Verwarm de wok goed voor en bak de bacon uit samen met een klontje boter. Zet het vuur middelhoog, leg de bacon op een warm bord en bak vervolgens de spruiten in hetzelfde vet totdat ze beginnen te kleuren. Voeg de bacon weer toe en roer het geheel even goed door. Maak verder op smaak met zout en peper.

 


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!