fbpx

Aardappel puree

door | nov 10, 2021 | Bijgerechten, Recepten

Als je dit recept gemaakt hebt, maak je het hierna nooit meer anders.

Voordat we naar het volledige recept onderaan dit bericht gaan, hier een lijst met de ingrediënten die je nodig hebt om dit aardappelpureerecept te maken.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 kilo aardappelen
  • 2-3 teentjes knoflook
  • 50 gr roomboter
  • Volle melk
  • 1 et roomkaas
  • Peper en zout

 Bereiding:

Snij de aardappelen in stukken en kook ze gaar met wat zout. Ondertussen smelt je in een pannetje de boter, doe er de melk en roomkaas bij. Niet laten koken, het hoeft alleen maar opgewarmd zodat de puree niet te veel afkoelt zodra je de ingrediënten erbij gaat doen.

Giet de aardappelen af zodra ze gaar zijn. Laat ze daarna even uitdampen zodat overtollig water weg kan. Stamp dan de aardappelen al wat klein. Doe de helft van het boter en melk mengsel erbij. Roer dit goed door. Voeg indien nodig nog wat van het mengsel toe totdat je de gewenste structuur hebt bereikt. Proef en voeg naar smaak peper en zout toe. 

 


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!