haKOEna rundvlees van de boer | Schrijf een recensie!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Schrijf een recensie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente recensies

Willemijn van Denken 21-10-18

Al twee jaar eten wij Hakoena en dus zijn we maar eens gaan kijken op de St. Gillishof. Heel mooi om te zien hoe de kleine kudde hakoena koeien daar altijd buiten loopt. Waar zie je dat tegenwoordig nog? Voor ons is dierenwelzijn heel belangrijk en dat laat zich niet vangen in een vaag keurmerk. Op de St. Gillishof is dierenwelzijn al generaties vanzelfsprekend. Heerlijk vlees met een pure smaak, Topkwaliteit!! 


Luuk Mattaar 15-08-18

Dat wij inmiddels ons vierde pakket besteld hebben, zegt genoeg over onze tevredenheid ūüĎć


Susan Hocks 12-06-18

Gisteravond heerlijk gegeten met in de hoofdrol de Limousin tournedos van Hakoena. Het vlees smelt op je tong, zo ontzettend mals is het. Niet alleen ik maar ook mijn tafelgenoten verheugen zich nu al op de volgende maaltijd. In een woord een top-ervaring.


Marc Smeets 29-05-18

Thuis bezorgd. Fijn per portie verpakt vacuum. Duidelijke beschrijving op de porties wat het is, de ingredi√ęnten die er in zitten en hoe te bereiden. Ben tot nu toe vol lof over de porties die we al hebben gebruikt verrukkelijk lekker mals. Zal zeker weer bestellen als het op is. Aanrader voor iedereen die van een lekker stukje vlees houd. Een pluim.

Overige recensies

Dion Daemen - 11-09-2017

"Het koken wordt hierdoor veel leuker en las kok krijg ik veel complimenten over het vlees. Resultaat is fantastisch van

rosbief tot hamburgers voor op de BBQ. Ik had het kleine pakket gepakt. Het verschil tussen het gehakt van de supermarkt en Hakoena is mega groot. Je eet veel gezonder en lekkerder.

Vlees is mooi vacuum verpakt in handzame porties. Je krijgt

een sms-je wanneer het geleverd wordt. Ik blijf zeker vaste

klant. Super concept en ik kan het aanbevelen."


Jantina Visseral - 22-08-2017

"Werkelijk gewéldig mooi vlees. En voor ons was het ook heel belangrijk dat we weten waar het vandaan komt en hoe de koeien leefden. We hebben het pakket ongeveer half op en zo'n beetje alles geprobeerd. Verrukkelijk en supermals!"


Hans en Mira van Anrooij - 08-08-2017

Inmiddels al weer het derde pakket besteld. Het vlees is zo lekker dat we gewoon niet weten hoe snel we het kunnen op eten om weer een volgende bestelling te doen.


Marion 03-10-2017

Pakket La /Aquitane Blonde besteld. Super service en heerlijk vlees!


Charles Wolters 10-03-2017

Gewoon overheerlijk vlees. Het volgende pakket is weer besteld.


Martin en Juna 16-03-2017

Al twee keer een pakket besteld. Heerlijk mals vlees. Goed verpakt en mooie porties. De worstjes en de hamburgers zijn ook lekker gekruid. En het is fijn om te weten dat de koeien een goed leven hebben gehad.


R.Schuitmaker 10-03-2017

Alles was perfekt, levering, prima verpakt in de goede porties, vlees is heerlijk en van goede komaf.

Bij ons is bijna alles op en ga zeker weer een nieuw pakket bestellen.


Elly Spoor 09-03-2017

De 1ste levering was een aangename verrassing. Alles netjes gesorteerd, bereidingswijze, houdbaarheid, er ontbrak niets.

En als klap op de vuurpijl is het vlees ook nog eens heerlijk. Je proeft echt het verschil. Als ons pakket op is, bestellen we zeker een vervolgpakket. 

Rian Engelen 09-01-18

Het vlees is werkelijk verrukkelijk, super verpakt, van hoge kwaliteit, kijk er echt na uit, om weer klaar te maken, bereidingswijze staat er perfect op, en de smaak is geweldig. Binnenkort ga ik weer bestellen, want ik blijf zeker vaste klant.


Loes Thoman 09-03-2017

Uitgekeken naar dit concept en zeker niet teleurgesteld. Heerlijk!


Mira en Hans van Anrooij 25-04-2017 

Geweldig lekker en eerlijk vlees!! Ruime sortering en variatie, keurig vacuum verpakt en per stuk ingevroren. Kan zo de diepvries in (voor even dan...) Als nieuwe en blijvende klant bovendien erg verrast dat onze eerste bestelling door Myriam zelf bezorgd werd.


Rob Nieuwenhuizen 10-03-2017 

Ik doe nooit mee aan reviews maar voor Hakoena maak ik een uitzondering. Een goed initiatief: het is fijn om te weten waar je vlees vandaan komt en hoe de dieren worden behandeld. Dan kan het vlees alleen maar goed zijn en dat is hier inderdaad ook het geval. Een gevarieerd pakket van echt lekker vlees.

Bovendien is het handig dat alles in handzame porties is verpakt en voorzien van een beknopt bereidingsadvies. Liever minder vlees, maar goed en lekker, dan de kiloknaller! Kortom, vertrouwde herkomst, goede kwaliteit voor een redelijke prijs en servicegericht: een aanrader


Jacky 09-03-2017 

Superblij met het aanbod van Hakoena. Niet alleen topkwaliteit vlees maar ook de handzame verpakking en de bezorging aan huis; gebruiksklaar!. Alles is mooi geportioneerd zodat je nooit teveel bereidt. Ben je met meer personen dan gebruik je gewoon een portie meer. De structuur van het vlees is prima. Het bakt lekker zonder te spatten. Kortom What you see is what you get: Topkwaliteit


Bets de Vries 08-03-2017

Ja, bij het eerste pakket weet je natuurlijk nog niet wat je krijgt. Dus dat was even afwachten. Maar écht: op de afgesproken dag en tijd geleverd, in een keurige doos. Toen ik de deksel eraf deed: wat een verrassing. Alles prima in pakketjes vacuum verpakt. Inmiddels hebben we ook al een paar soorten geproefd. Biefstuk en de runderlappen. Héérlijk.

Social media recensies
Wij gebruiken cookies!