fbpx

Zorgeloos genieten!

Koeien genieten écht en daarom kun jij écht genieten van rundvlees. Dat is onze missie. We willen dat runderen het leven hebben dat ze zouden kiezen als ze zelf die keuze hadden: een natuurlijk leven. We streven ernaar dat zij zolang als ze willen vrij in de wei lopen. Dat ze de stal met veel licht, lucht én een lekker strobed in kunnen als ze dat willen. Ze krijgen voer van eigen land. De dierenarts zien ze alleen als dat écht nodig is. Kalfjes komen op een natuurlijke manier op de wereld. 

De haKOEna runderen staan dicht bij de natuur, en dat willen wij graag zo houden.

Vrouwelijk vlees

Het vlees dat in onze pakketten zit is van de koe, vrouwelijk rundvlees dus. Vlees van vrouwelijke runderen is fijner van structuur en heeft een zachtere smaak dan het vlees van een stier of os. Ook heeft een vrouwelijk rund een iets hoger vetpercentage waardoor het vlees heerlijk sappig is.  

Vrouwelijk rundvlees: het malste en smaakvolst!

Vrij van stoffen die er niet in horen

haKOEna heeft bewust gekozen voor de Limousin omdat dit een oersterk ras is. Ze leven gezond, zijn heel veel buiten en krijgen goed voer. Antibiotica wordt nooit preventief gebruikt maar alleen om pijn te voorkomen als de koe ziek is. En zoals gezegd, dit komt bijna nooit voor. 

Ook voegen we géén andere stoffen van welke aard dan ook toe aan het vlees. We vinden dat vlees puur is en zo hoort te blijven.

In de slagerij

Vanaf de rijping van het vlees heeft John Scheeren, mijn man, samen met zijn team het proces in de hand. Dat gebeurt binnen Freshco BV, het slagers-/vleesverwerkingsbedrijf waar ze al meer dan 40 jaar weten welk vlees ze in de kuip hebben. Freshco B.V. heeft EG-erkenning NL 1012 en voldoet daarmee aan de richtlijnen die de Europese Gemeenschap stelt aan productie-inrichtingen van vleesbereidingen op grond van Verordening (EG) nr. 853/2004.

Verpakken

Nadat onze slagers het vlees geportioneerd hebben, wordt het vlees per stuk of per twee vacuüm ingepakt. Deze manier verpakken komt de houdbaarheidvan het vlees zeer ten goede. Elk pakje wordt voorzien van etiket met onder andere naam, korte bereidingswijze en de houdbaarheidsdatum van  Zo heb jij alle informatie zo bij de hand!  

Professioneel invriezen

Tot slot volgt het invriezen. Dit doen wij door het vlees in een grote vriescel op een speciale manier te plaatsen waardoor een vrieskoude luchtverplaatsing zorgt voor zeer snelle terugkoeling naar -18 graden Celsius. Bij dit snelle invriesproces ontstaan slechts miniem kleine ijskristallen in het vlees. En dat is ook een belangrijk verschil met in een huishouddiepvries invriezen. Doordat in jouw eigen diepvries geen luchtverplaatsing is en vlees bovendien vaak dicht op elkaar ligt, ontstaan grote ijskristallen. Die drukken dan de celwanden van het vlees kapot. Daardoor verliest het vlees veel vocht en kwaliteit bij het ontdooien. 

haKOEna rundvlees is optimaal ingevroren en behoudt zijn kwaliteit!

Bezorging van het pakket!

Wil jij nou ook van zo’n duurzaam rundvleespakket genieten? Dat kan! Als je het online bestelt, krijg je meteen een bevestiging. Wij nemen uiterlijk de dag vóór de gewenste leverdag en -tijd nog contact met je op. En dan bezorgen wij het met geconditioneerd vervoer bij je thuis. Jij hoeft het alleen nog maar in je diepvries te zetten. Het past bovendien in één diepvrieslade van 18 cm hoogte. 

” Super goede service, maar vooral: (H)EERLIJK VLEES! “

Ellen Weijers - Landgraaf

Wil jij nou ook van zo’n rundvlees genieten?

Het pakket bezorgen wij dan bij jou thuis. Dit doen wij met koel-, vrieswagens. Waarna jij het zo de diepvries in kan schuiven, het past namelijk makkelijk in één vrieslade.

Ontdooitip: haal het vlees 1 dag voor je het wilt bakken uit de diepvries en leg het in je koelkast. Zo kan het langzaam ontdooien en blijft de kwaliteit behouden!


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!