fbpx

De Limousin

De Limousin is een oud Frans ras, al decennia thuis op de Gillishof in Bocholtz. Het is een sterk dier, door de boer lange tijd gebruikt als krachtdier om te trekken en te dragen. Ze is gezond van nature, met stevige poten. Ze is erg vruchtbaar en heeft brede bekkens waardoor ze op een makkelijke manier haar kalveren op de wereld zet.

Waarom wij voor Limousins kiezen

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak!

Dicht bij de natuur

De Limousin is een ras dat dichtbij de natuur staat. De dieren zijn dan ook het liefst buiten en genieten van wat de natuur hen biedt.

Natuurlijke geboorte

De Limousin kan in tegenstelling tot veel andere rassen zonder hulp van de mens kalfjes op de wereld zetten. Daar zijn wij trots op!

Vlees van de Limousin

Limousin rundvlees staat voor een superieure kwaliteit fijnvezelig en overwegend mager vlees met veel smaak. De  fijne dooradering van natuurlijk, gelijkmatig, verdeeld vet draagt daaraan bij. Daarnaast is de bereidingstijd korter en is er sprake van minimaal gewichtsverlies. Formaat en sappen blijven behouden als je het vlees bereidt.

Dit alles is te danken aan de natuurlijke leefwijze van de Limousin runderen. Ook de kalfjes blijven wel 6 tot 8 maanden bij de moeder. Het resultaat: vlees zoals vlees moet zijn: gezond, mals en heerlijk sappig. Toevoegingen van welke aard dan ook in de vorm van preventieve antibiotica en groeihormonen zijn ten strengste verboden.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!