fbpx

Wat is stoven?

door | jun 5, 2019 | Kooktechnieken

Wat is stoven?

Stoven is een kooktechniek om vlees met kruiden en onder vocht langzaam op lage temperatuur te garen. Minimaal zo’n 1,5 uur. Hierdoor trekken de smaken in de ingrediënten. (Je kunt met stoven ook langer dan 1,5 uur garen), het gaat altijd goed. Als je het vlees langer laat stoven, wordt het alleen maar gaarder. Het is een kwestie van wat je zelf lekker vindt: iets meer beet of helemaal gegaard.
Gestoofd vlees kun je makkelijk een dag van tevoren maken. De smaken van alles wat je hebt toegevoegd, trekken er dan nóg meer in.

Voor het stoven gebruik je een braadpan of een stoofpot en laat je de deksel op de pan zitten. Het wordt gebruikt voor vlees dat als je niet kort kunt bakken. Dus voor runderlappen, stooflappen en poulet.

 

Laat jij even weten wat je van dit artikel vindt? Zou het leuk vinden om van je te horen!


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!