fbpx

Hoe vlees stoven?

door | jun 5, 2019 | Kooktechnieken

Hoe moet je vlees stoven?
Het vlees dat je wilt stoven, eerst op hoog vuur rondom bruin bakken, met een beetje olie of met roomboter.
Neem het vlees uit de pan. Fruit er een fijngesneden uitje in, voeg knoflook naar wens toe en leg dan het vlees terug in pan. Maak je eigen kruidenkeuze en kies uit tijm, oregano, gember, selderijzout. Of wat je zelf lekker lijkt. Doe er al dan niet peperkoek en stroop bij of tomatenpuree. Voeg warm water toe totdat het vlees bijna is ondergedompeld. Dan eventueel rode wijn, donker bier of azijn. Zorg dat het geheel niet kookt. Lekker laten pruttelen en tussendoor het vlees af en toe omdraaien of erin roeren. Is het vlees gaar, leg het dan weer even uit de pan en dek het af met een schaal of aluminiumfolie. Bindt de saus met bijvoorbeeld maïzena.

 

Laat jij even weten wat je van dit artikel vindt? Zou ik hartstikke leuk vinden!


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!