fbpx

Wat is een koekenpan?

door | mei 31, 2019 | Kook-/bakbenodigdheden

Een koekenpan of pan is een platte pan met een dunne bodem en een lang handvat. De pan heet zo omdat je er pannenkoeken in kunt bakken. Ook andere producten, zoals vlees, kun je in een koekenpan bereiden. De smaak van het product, en dan vooral het erin achterblijvend vet, blijft in deze pan hangen. Daarom heeft men vaak een aparte pan voor de vlees en hartige producten en een andere voor de zoete producten.

De hapjespan is een iets diepere, rechtere koekenpan met deksel. De vispan is een ovale pan met steel, speciaal bedoeld voor het bakken van vis.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!