fbpx

Bereidingswijze rosbief
De rosbief van haKOEna is afkomstig van Het Franse vleesras Limousin of Blonde d’Aquitaine. Onze rosbief heeft al veel smaak van zichzelf, waardoor jij er maar weinig mee hoeft te doen om de perfecte rosbief te bereiden. Ongeveer half uur bereiden

Rosbief bereiden slow cooking
Stap 1
Leg de rosbief zo’n 20 minuten tot een uurtje vóór het bereiden uit de koelkast.

Stap 2
Voor de haKOEna-porties verwarm je de oven voor op 80C.

Stap 3
Doe de boter in de pan en zodra die uitgebruist is (het schuim van de boter af is), leg je het vlees in de pan en braad je het rondom op hoog vuur bruin. Let op: prik niet in het vlees, maar draai het met een vleestang.

Stap 4
Strooi naar wens peper en zout over het vlees.

Stap 5
Leg het vlees in een ovenschaal en giet het braadvocht erover.

Stap 6
Steek de kerntemperatuurmeter met het puntje tot in het midden van het vlees en leg het vlees in de oven. Tussendoor kun je het vlees een keer uit de oven halen en het braadvocht dat in de pan zit er nog eens overheen doen. Laat het vlees in de oven tot de kerntemperatuurmeter het volgende aangeeft:

Rare/rosé:           45C tot 48C (20-25 minuten)
Medium:              50C tot 55C (25-30 minuten)

Let op: dit zijn richtlijnen voor onze haKOEna rosbief porties.

Stap 7
Haal het vlees uit de oven en dek de schaal af met aluminiumfolie of een andere schaal. Laat het vlees nog ongeveer 10 minuten rusten zodat het vocht en daarmee de smakelijke vleessappen in het vlees behouden blijven.

Stap 8
Tijd om te smullen! 😋

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit?
Neem dan via onderstaande knop contact met ons op via Facebook Messenger!


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!