fbpx

8 populaire gerechten voor Thanksgiving

door | nov 10, 2021 | Blog haKOEna

Het is weer bijna Thanksgiving en dat gaat over meer dan alleen kalkoen. De bijgerechten zorgen ervoor dat het één geheel is, waardoor het samen komt tot een perfectie van een prachtig diner.

Overweeg dit jaar eens om wat nieuwe bijgerechten aan het diner toe te voegen. Het is het seizoen voor experimenteren en creativiteit! Of je nu kijkt naar traditionele of minder gebruikelijke recepten, hier zijn 8 populaire gerechten die goed passen bij het Thanksgiving diner. Ook zijn deze bijgerechten vast en zeker een goeie aanvulling voor jouw kerstdiner!

Spinazie a la crème

Spinazie a la crème

Smakelijke en hartige spinazie al crème, perfect als bijgerecht. Door de roomkaas en knoflook krijgt het gerecht een heerlijke smaak. Voeg er nog wat Parmezaan aan toe voor wat extra pit.

Zoete aardappel ovenschotel met marshmallow

Zoete aardappel ovenschotel met marshmallow

In dit recept laten we zien hoe je een heerlijke zoete aardappelpuree met marshmallows maakt voor Thanksgiving. Dit recept is gemaakt van een van de meest populaire groenten in Amerika, namelijk zoete aardappelen.

Aardappel puree

Aardappelpuree

Als je dit recept gemaakt hebt, maak je het hierna nooit meer anders.

Spruitjes

Spruitjes

Lekker hartige spruiten met bacon. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk als bijgerecht.

Geglaceerde wortel

Geglaceerde wortel

Heerlijke geglaceerde worteltjes met een scheut whisky. De wortels krijgen hierdoor een heerlijke exclusieve smaak. Een fijn en makkelijk te maken recept.

Cranberry saus

Cranberry saus

Deze cranberry saus mag natuurlijk niet missen met de kalkoen. Tevens ook erg lekker in de yoghurt.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!