fbpx

De kalkoenen

Kalkoenen van de Sjroete Farm

haKOEna kalkoenen zijn van het langzaam groeiende Caringa Cartierras. Ze komen van de Sjroetefarm. Een bewuste keuze omdat de kalkoenen daar het leven hebben dat ze zouden kiezen, als ze zelf een keuze konden maken.

Ruud en Sabrina Bos zijn de derde generatie kalkoenhouders op deze plek in het Limburgse Helden. Ook zijn zij ware helden in hun passie en liefde voor de kalkoenen die zich vertaalt in aandacht voor het welzijn van de dieren door hen maximale rust, ruimte, licht en tijd te geven.

Logo De Sjroete farm

Kruidenwei * Uniek

Kalkoenen behoren tot de categorie siervogels maar zijn van nature toch erg actief. Bewegen en scharrelen doen ze het liefst de hele dag. Die kans krijgen ze volop op de Sjroetefarm want Ruud en Sabrina hebben hier hun concept van de kruidenwei doorontwikkeld. Daar kunnen de kalkoenen bezig zijn en pikken naar allerlei lekkers zoals gras en kruiden. Logisch dat ze daar dan ook meestal te zijn. Alleen ’s nachts en als het regent, gaan ze de stal met veel stro in. En ook daar hebben ze net zoveel ruimte als buiten. Elke biologische kalkoen zou er jaloers op zijn. Antibiotica of andere toevoegingen zijn vanzelfsprekend overbodig. Zo genieten deze bijzondere kalkoenen volop en dat belonen zij met geweldig smaakvol vlees.

Van boer naar …

De gepassioneerde kalkoenhouders zijn op zoek gegaan naar een slachterij die voldoet aan hun strenge eisen. Die vonden ze bij Thönes Natur net over de grens in Duitsland. Zij slachten op diervriendelijke wijze. Ruud en Sabrina kozen ook voor deze kleinschalige slachterij in de buurt omdat ze hier op prettige wijze omgaan met de dieren en de transportkilometers beperkt blijven.

Genieten

Bij haKOEna weet je zeker dat

* het vlees is van dieren die ook van het leven mochten genieten
* jij daarom ook kunt genieten van het topkwaliteit
en smaakvolle vlees waar de dieren ons mee 
belonen!

 


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!