fbpx

Konijnenbouten in Limburgse saus

door | dec 11, 2021 | Bereidingswijze feestspecials

Je hebt een heerlijke keuze gemaakt met deze feestspecial. Hieronder zijn antwoorden op vragen die u vast nog heeft. Maar, komen nog andere boven, bel ons gerust 085 020 23 60. Dat mag ook met Kerst! Wij wensen u smaak- en sfeervolle dagen!

Ontdooien

Als de konijnenbouten met saus bevroren zijn, leg ze dan de avond van tevoren in de verpakking in de koelkast.
Leg ze op de dag dat je ze wilt serveren, 2 uur vóór verwarmen uit de koelkast.

Verwarmen

  1. uit verpakking: met saus in schaal in oven, 175°C gedurende ca. 35 minuten. Roer de saus af en toe om.
  2. uit verpakking: konijnenbouten met saus in schaal in magnetron: ca. 5 minuten op 650 Watt. Reken voor 4 bouten met saus ca. 12 minuten.
  3. de kerntemperatuur moet 65°C zijn.
  4. Proef even vóór je serveert of je het gerecht warm genoeg vindt en verwarm het naar wens nog even langer.

Houdbaarheid

Is er nog konijnenbout in saus over dan kun je die nog twee dagen later prima eten als je het vlees maar na de maaltijd meteen in de koelkast op 4°C hebt bewaard.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!