fbpx

Kalkoenrollade

door | dec 11, 2021 | Bereidingswijze feestspecials

Je hebt een heerlijke keuze gemaakt met deze feestspecial. Hieronder zijn antwoorden op vragen die je vast nog hebt. Maar, komen nog andere boven, bel ons gerust 085 020 23 60. Dat mag ook met Kerst! Smaak- en sfeervolle dagen voor jou en iedereen aan jouw tafel!

Ontdooien

Je serveert de kalkoen:
– ’s avonds? Leg ze dan minimaal de avond van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
– ’s middags? Leg ze dan twee avonden van tevoren in de koelkast om te ontdooien.

Verwarmen

  1. verwarm de oven voor op 90°C
  2. leg de kalkoen in de oven gedurende ca. 70 minuten (op 90°C)
  3. dan 10 minuten op 160°C
  4. controleer of de kerntemperatuur dan 72°C is. Anders nog zolang in de oven laten totdat deze kerntemperatuur is bereikt.

Verrukkelijk met een abrikozensaus.

Houdbaarheid

Is er nog kalkoen over dan kun je die nog tot twee dagen erna prima eten als je het vlees maar na de maaltijd meteen in de koelkast op 4°C hebt bewaard. De kalkoen is dan ook lekker koud bij brood of in een salade.


Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Woon je in Echt of zo’n 40 km van Echt af?


We bezorgen met ons eigen vervoer. Vandaag besteld vóór 22.00 uur, de dag erna bezorgd (behalve op zondag). De aflevertijd stemmen wij met jou af. 

Woon je VERDER dan zo’n 40 km van Echt af?


Dan bezorgt Redjepakketje jouw bestelling. De haKOEna bestelling doen we in een speciale EPS doos met daarin herbruikbare coolpacks. Zo weten we zeker dat jouw bestelling bevroren bij je aankomt.a) Bestel je op zondag t/m donderdag vóór 22.00 uur 
dan ontvang je jouw bestelling de dag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur de dag erna krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.b) Bestel je op donderdag na 22.00 uur of op vrijdag of zaterdag, 
dan ontvang je jouw bestelling de dinsdag erna tussen 17.00 en 22.00 uur. Rond 16.00 uur op de dag van bezorging krijg je een mailtje met een nauwkeurig tijdblok zodat je niet de hele avond hoeft te wachten.


You have Successfully Subscribed!


OnderWeert blijven wij bezorgen!

 

Wij betreuren het zeer dat we moesten besluiten om boven Weert voorlopig niet te bezorgen.

 

Reden is dat onze vertrouwde pakketbezorger Redjepakketje de concurrentiestrijd heeft verloren. Andere bezorgers hebben wij geprobeerd maar helaas, zij garanderen niet dat de haKOEna-pakketten op de afgesproken dag worden geleverd. De oplossing hopen we snel in het nieuwe jaar te vinden. We houden u op de hoogte. 

You have Successfully Subscribed!