NIEUW in ECHT: BBQ-VLEES DRIVE-IN

ELKE DAG OPEN. Je rijdt eigenlijk niet naar binnen, maar je rijdt LANGS het gebouw. Je hoeft maar een paar stappen uit de auto om jouw BBQ- pakket te pakken en het in de auto te zetten. Als je online hebt besteld. Anders gewoon nog even pinnen. Hoe makkelijk is dat?! 

 Vandaag geopend tot 15:00 uur

Openingstijden verschillen. Check daarom hierboven tot hoe laat we vandaag geopend zijn.

 

Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 en Zaterdag 30 mei12.00-18.00 uur
Zondag 31 mei14.00-18.00 uur

Hoe het werkt

De BBQ-pakketten zijn combinaties van haKOEna vlees en Freshco-horecakwaliteit. Freshco is al decennia vleesleverancier aan restaurants. Ook verwerkt Freshco het vlees van haKOEna. Dus: met onze BBQ-pakketten kies je voor ‘the best of both worlds’.

Kom je bbq pakket vandaag nog afhalen aan de Edisonweg 30 in Echt. Bestel het pakket gemakkelijk hieronder op deze pagina. 

Wij zetten het pakket buiten op een tafel voor je klaar zodra jij er bent. Je stapt uit de auto en pakt het van de tafel. Als je al online bestelde, hoef je ook niet meer af te rekenen. Anders nog even pinnen.

Wij bewaken de RIVM-richtlijnen voor het afgeven van jouw bestelling: bewaken minimaal 1,5 meter afstand, desinfecteren regelmatig contactoppervlakken en toegang tot het pand is alleen voor onze medewerkers.

en meer…

Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten en er is geen minimaal orderbedrag.

Alleen de BBQ-pakketten zoals ze hieronder staan, kun je vandaag afhalen. Als je de afhaaldag van vandaag niet kunt invullen, kies dan morgen en zet in de Bestelnotities dat je vandaag wilt ophalen. 

Ander vlees erbij bestellen is mogelijk. Maar je kunt jouw bestelling dan vanaf morgen ophalen.

Natuurlijk kun je ook laten bezorgen. Dan is er wel een minimale ordergrootte van € 50,– en vanaf € 100,– krijg je alles GRATIS thuisbezorgd.

Wil je op de hoogte blijven van de wijzigingen in openingstijden, stuur dan even een berichtje op de app naar 085-020 23 60.

BBQ pakketten

Smul barbecuepakket

 29,50

4 xOssenhaasspies
4 xBarbecueworst
4 xHamburger 5 mm
4 xKipfilet gemarineerd
4 xVarkenssteak gemarineerd
Premium barbecuepakket

 39,50

4 xOssenhaasspies
4 xSpeklap germarineerd
4xHamburger
4 xKipfilet gemarineerd
4 xBarbecueworst
4 xVarkenstournedos omwikkeld met pancetta
Luxe barbecuepakket

 57,50

4 xOssenhaasspies
4 xLende biefstuk
4x Kalfs T-bone steak
4 xKipfilet gemarineerd
4 xBarbecueworst
4 xVarkenstournedos omwikkeld met pancetta


100% haKOEna genieten-garantie

 

We doen er alles aan dat de dieren een happy life genieten. We zijn zo transparant mogelijk naar jou toe over het hele proces. Omdat je weet dat dit goed zit, kun je genieten van het topkwaliteit vlees dat op je bord komt. Dat is waar haKOEna voor staat! Wij zijn daar helemaal van overtuigd. Daarom zijn we zo KOElant mogelijk en geven jou gewoon 100% genieten-garantie. Dat houdt in dat je kunt kiezen voor nieuw vlees óf je geld terug als het bij aankomst niet is zoals jij verwacht. Deze garantie geldt altijd behalve als er niemand aanwezig was om het pakket in ontvangst te nemen in het door jou opgegeven tijdvak.    

You have Successfully Subscribed!


Bezorgkosten


Voor de bezorging via PostNL wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Wanneer jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, moeten wij hiervoor helaas een toeslag van € 12,50 in rekening brengen. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Voor gratis bezorging hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-.  

Meer informatie over bezorging en bezorgkosten kun je hier vinden.

You have Successfully Subscribed!


Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis!Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.  

PostNL verzorgt de bezorging van jouw pakket. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur besteld, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd via PostNL. Wanneer jij jouw bestelling op vrijdag na 14.00 uur, zaterdag óf zondag bestelt, wordt jouw pakket dinsdag bij jou thuisbezorgd. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven aan PostNL ontvang je een track & trace code via de mail, waarmee jij jouw pakket kunt volgen.  

Meer informatie over de bezorging kun je hier vinden.

 

You have Successfully Subscribed!


Diervriendelijk vlees direct van de boerinDe dieren hebben het leven dat ze zouden kiezen als ze een keuze hadden. Altijd lekker buiten als het maar even kan en de ruime, open, lichte stal met stro in als ze dat willen. We gebruiken geen preventieve antibiotica of toevoegingen van welke aard dan ook. Puur natuur, zo zijn de dieren, zo houden wij dat graag.

 

You have Successfully Subscribed!


Topkwaliteit rundvlees van … koeien!haKOEna staat voor topkwaliteit vlees. Logisch dat we dan kiezen voor koeien. Vlees van koeien is namelijk malser dan van stieren. Die hebben een hoog testosterongehalte en dat maakt het vlees harder. Ook zorgt het ervoor dat de dieren moeilijk buiten te houden zijn. Het vlees is van de Franse vleesrassen Limousin of Blonde d’Aquitaine. Het zijn oersterke rassen en omdat de koeien niet gemolken worden gaan alle voedingsstoffen naar het vlees. 

You have Successfully Subscribed!


Ambachtelijk verwerkt door slagerDe verwerking gebeurt bij Freshco, EG-erkend slagersbedrijf van mijn man. Hij heeft al decennia ervaring met verwerken van vlees voor restaurants. Het vlees krijgt ruim de tijd om te rijpen, minstens drie weken. De slagers verwerken het vlees met ambachtelijke precisie, ze snijden de lapjes vlees zoveel mogelijk op het gewenste gewicht maar je begrijpt dat dit dus wel eens iets kan afwijken. Vakwerk blijft nu eenmaal mensenwerk.

You have Successfully Subscribed!


Professioneel ingevroren > langer houdbaarZelf thuis invriezen kan. Maar ook al is je eigen diepvries nog zo goed, ze kan niet op tegen professioneel invriezen. De methode van gelaagd invriezen met speciale ventilatie zorgt ervoor dat het vlees in korte tijd de temperatuur van -18oC bereikt. Daardoor is haKOEnavlees wel twee jaar houdbaar met optimaal behoud van structuur en kwaliteit.

You have Successfully Subscribed!

Whatsapp contact knopVragen? Klik hier!